Winnaar 'Ontdek je plekje' (mei)

De winnaar ‘Ontdek je plekje’ (mei) is gekend!  Het correcte antwoord op de wedstrijdvraag is tormentil en rode dopheide (te vinden op het infobord naast de bankjes op de foto). De bankjes staan in Doeveren, het natuurgebied naast Merkemveld en eigendom van Natuurpunt. Misschien ken je de Doeveren wandelroute die passeert door het scoutsdomein Merkenveld, Doeveren en het gemeentelijk domein Merkemveld - maar niet langs deze bankjes. In Doeveren zelf zijn er ook twee wandellussen, waarvan één aan deze bankjes passeert. Zeker de moeite waarde om te ontdekken! Meer info vind je op de website van Natuurpunt. De kaart met de wandellussen is ook via deze website verkrijgbaar.

Er waren 13 inzendingen, wat heel weinig is in tegenstelling tot vorige maand (31) en de 12 inzendingen die deze maand na een paar dagen al binnen zijn. Geen gemakkelijk te vinden plekje blijkbaar, maar zeer de moeite om te gaan ontdekken!  

Sarah Desendere uit Zedelgem wint een waardebon van 50 euro van de buurderij in Zedelgem (www.boerenenburen.be).

 

 

ONTDEK JE PLEKJE - JUNI
Nog tot 30 juni kan je meedingen naar een waardebon.
Kom dit weekend zeker naar 'pARTcours'. Je vindt meer info in editie mei van Info Zedelgem of hier. Zo kom je al heel dicht bij de locatie van de rustplek van deze maand ...