BASISCURSUS Bach Bloemen Remedies

Erkende Cursus
In deze Basiscursus ontvang je alle informatie die nodig is om nadien autonoom te kunnen werken met de Bach Bloemen Remedies voor jezelf en je directe omgeving zoals Dokter Edward Bach het destijds bedoeld heeft.
Met een minimum aan toewijding en wat oefening kan iedereen zonder énig risico
met deze achtendertig Bach Bloemen Remedies leren werken, want hun bijzonderste kenmerk is: ‘eenvoud’

De heilzame werking van deze energieën van wilde bloemen en bloesems die door Dokter Bach ontdekt werden, is intussen voldoende bewezen bij o.a. stress, depressie, twijfel, angst, verdriet en teleurstelling, overbezorgdheid, piekeren, agressie, gebrek aan zelfvertrouwen,... en de daaruit volgende lichamelijke moeilijkheden.

Ook zijn ze een doeltreffend hulpmiddel gebleken bij tal van kinderproblemen met betrekking tot de school, examens, het slapen, de omgang met vriendjes of met broers of zussen, het verwerken van moeilijke alsook ingrijpend veranderende levensomstandigheden.

De 38 Bach Bloemen Remedies herstellen het emotionele evenwicht op milde wijze en zijn ook een belangrijke ondersteuning in persoonlijke groei en bewustwording, sociale ontwikkeling en maatschappelijk engagement.

Ze zijn eenvoudig, natuurlijk, effectief en totaal veilig in gebruik, hebben geen negatieve bijwerkingen, en zijn van toepassing voor de hele familie, van jong tot oud, alsook voor dieren en planten. Vandaar hun gebruik over de hele wereld, zowel voor zelfhulp als ook door artsen, natuurgeneeskundigen, consulenten, psychotherapeuten, tandartsen, dierenartsen, enz. .

De basis in alle eenvoud...
Volgende onderwerpen komen aan bod:

• De inzichten van Dokter Bach over leven, ziekte en gezondheid.
• In hoever hebben we de sleutel van ziekte en gezondheid in eigen handen en wat kunnen de Bach Remedies hierin betekenen?
• Beschrijving van de gemoedstoestanden doorweven met duidelijke en herkenbare voorbeelden die we kunnen putten uit 35 jaar praktijkervaring.
• Gebruik en toepassing van de remedies, alsook van de Rescue Remedy (Eerste Hulp) en de Rescue Cream.
• Wat mag je verwachten van de Bach Remedies? Zijn ze werkelijk risicoloos?
• Tips bij het kiezen van de Bach Remedies.
• Oefeningen.
• Toelichting bij enkele interessante boeken over de Bach remedies.

De Bach Bloemen Remedies zijn volkomen onschadelijk en kunnen zonder enig bezwaar in combinatie met elke andere therapie of geneeswijze(middel) gebruikt worden.
In die zin zijn de Bach Remedies geen alternatieve maar wel een complementaire heelwijze’.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Yogacentrum Shraddhâ
Kapellestraat 34, 8210 Loppem (Zedelgem)
Wanneer
wo 13 september 2017 van 09:00 tot 17:00 do 14 september 2017 van 09:00 tot 17:00
Prijs
€ 185 (Basistarief: 185,00 €)
Reservaties
Mail: maria.clicteur.mc@gmail.com