De Kleinste Revue

De "Kleinste Revue Van Vlaanderen" trekt door het land met een relatief kleine bezetting, die wel intens op alle fronten wordt ingezet. De burleske danseres Parlé Texas betovert al onze zintuigen, de exotische goochelaar Hiëronimus verzorgt tegelijk gratis professionele massage aan allen die dat willen. De tekenaar Bert Lezy maakt portretten van mensen uit het publiek, maar is tevens quizmaster. Dit alles muzikaal gekaderd door de virtuoze vierkoppige liveband Veston, die op zeer frisse wijze golden oldies nieuw leven inblaast. Er is een bingo waarbij je prijzen kan winnen. En ja, de volledige voorstelling schommelt en swingt onder de vaardige auspiciën van podiumveteraan Vitalski, die tussendoor ook stukjes comedy brengt.

Wat déze revue zo bijzonder maakt, is dat ze niet over de hoofden van het publiek heen speelt, maar dat ze zich aandachtig richt op de regio waar ze is neergestreken. Lang op voorhand nemen de makers van deze voorstelling contact op met de organisator ter plaatse: wie zijn jullie lokale helden? Welke stukjes geschiedenis van jullie stad of dorp moeten we zeker in beeld brengen? Zo wordt elke voorstelling een uniek ding, in iedere gemeente anders.

Tweemaal drie kwartier intens feestvieren met mensen uit je eigen buurt! Een lach en een traan, een verhaaltje en een lied, een dans en een stunt, massage, quizzen, bingo, comedy en een vleugje poëzie … .


Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
De Groene Meersen
Stadionlaan 48, 8210 Zedelgem
Wanneer
do 30/03/17 om 14:00
Uitvoerder
Vitalski (artiest), Veston (muziekgroep), Bert Lezy (tekenaar),
Prijs
€ 13 (Basisprijs: € 13.00)
Reservaties
Mail: tickets@zedelgem.be
Telefoon: 050/288 600
Links
www.zedelgem.be, www.zedelgem.be/tickets, vitalskiblog.blogspot.be,