Dienstverlening - we willen jouw mening!

In het voorjaar van 2018 komen gemeente en OCMW onder één dak in het vernieuwde gemeentehuis. De bouw van de nieuwe vleugel is volop aan de gang en ook intern staat de integratie van beide organisaties in de steigers.
De nieuwe start op 1 april 2018 wordt ook aangegrepen om beide organisaties in een nieuw jasje te steken en daar maken we grondig werk van.  We gaan op zoek naar een nieuwe naam, een nieuw logo, een moderne huisstijl, ... voor gemeente en OCMW.  
In hetzelfde traject proberen we ook onze dienstverlening te verbeteren door onze website duidelijker te maken, het gebouw en de loketten zo in te delen dat alle burgers meteen hun weg vinden enz.

Om dit goed te kunnen doen, hebben we jullie mening en ideeën nodig. Daarom vragen we aan zoveel mogelijk inwoners om de enquête in te vullen. Dit kan via deze link.
De enquête is ook beschikbaar op papier op de verschillende gemeentelijke locaties (bibliotheken, gemeentehuis, Sociaal Huis, deelgemeenten). De papieren versie kan je ingevuld op deze locaties afgeven tot 7 juni. Je maakt bovendien kans op een Zedelgembon van 50 EUR.

 

Omdat we zoveel mogelijk mensen willen bereiken, vragen we om de link die op onze Facebookpagina (www.facebook.com/zedelgem) en op Twitter (@infozedelgem) staat, massaal te delen. Dank!