Activiteiten jeugddienst

Speelpleinwerking 'Kriebels'

Op woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties (behalve in de kerstvakantie) in het jeugdcentrum voor kleuters en kinderen van de lagere school. De begeleiding gebeurt door medewerkers van de jeugd- en sportdienst, jobstudenten en monitoren. Elke activiteit wordt opgebouwd rond een thema; voor bepaalde activiteiten wordt beroep gedaan op externe organisaties.

De flyer kan je via de links onderaan deze pagina bekijken.

 

SWAP op Woensdag

In het spoor van 'Sport Op Woensdag' en de SWAP tijdens de zomermaanden wordt samen met de sportdienst 'SWAP Op Woensdag' georganiseerd, avontuurlijke activiteiten voor tieners.

Inschrijven gebeurt via inschrijvingen.zedelgem.be.  :

  • Registreren: je maakt een gezinsaccount aan. Hou je gebruikersnaam en wachtwoord goed bij (heb je al een account, dan log je gewoon in). 
  • Inschrijven: meld je aan en voer de inschrijving in.
  • Betalen: je ontvangt een e-mail met de factuur die via overschrijving betaald kan worden. Bij ziekte of andere afwezigheid waarbij je een attest kan voorleggen, kan het bedrag teruggevorderd worden.

De flyer kan je via de link onderaan deze pagina bekijken.

 

Buitenspeeldag

Samen met de sportdienst organiseren we de Buitenspeeldag. Met dit initiatief worden kinderen aangemoedigd om samen buiten te spelen en eens niet op woensdagnamiddag voor de TV gekluisterd te zitten. Ook jongerentelevisiezender Nickelodeon ondersteunt de Buitenspeeldag en zendt die dag geen programma’s uit. 

 

Intrede Sinterklaas

Eind november doet de Sint zijn jaarlijkse intrede. De Heilige Man verwelkomt samen met zijn Zwarte Pieten verwelkomt de kinderen op de terreinen van De Groene Meersen. Alle aanwezigen worden getrakteerd op toffe animatie en krijgen er snoep en nog enkele verrassingen bovenop.

> Foto's 2015 
> Foto's 2016 

 

Infobeurs jobstudenten

Ieder jaar worden alle 15- en 16-jarigen persoonlijk uitgenodigd op onze infosessie voor jobstudenten. Tijdens deze infobeurs krijgen jongeren informatie over hun rechten en plichten als jobstudent. De verschillende vakbonden zijn present en de VDAB geeft wegwijs over hun website. Via enkele interim-kantoren kunnen de jongeren zich onmiddellijk inschrijven voor een vakantiejob die hen op het lijf geschreven staat.

 

Gerelateerd(e) document(en): 

Thema: