Blijf op de hoogte

 

Cultuurbrochure

Het culturele seizoen loopt van september tot juni. Eind juni verschijnt de nieuwe cultuurbrochure waaruit je keuze kunt maken voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen.  
Kocht je de laatste jaren een ticket voor één van onze activiteiten?  Dan zal je een brochure in de bus vinden in de 2e helft van juni.  
Ken je de cultuurprogrammering nog niet en wil je graag een brochure ontvangen? Klik dan hier: aanvraag seizoensbrochure. Je kan de digitale brochure ook online bekijken.

 

Maandelijkse nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het culturele nieuws? Klik dan hier: nieuwsbrief Vrije Tijd.

 

Intergemeentelijke samenwerking Ginter

Zedelgem is één van de 7 gemeenten die samenwerken op het vlak van cultuur onder de noemer Ginter. Ginter bestaat uit de gemeenten Gistel, Ichtegem, Koekelare, Kortemark, Torhout, Oudenburg en Zedelgem.  Alle Ginternieuwtjes vind je op www.ginter.be.
Wil je 2 keer per jaar gratis de Gintergazet in de bus krijgen, klik dan hier: abonnement Gintergazet. Je kan de Gintergazet ook online bekijken.

Ontvang je graag de nieuwsbrief, klik dan hier: nieuwsbrief Ginter.

 

Facebookpagina 'cultuurdienst Zedelgem'

De cultuurdienst beheert ook een eigen facebookpagina.  Alle last-minute cultuurinfo vind je hier: www.facebook.com/pages/Cultuurdienst-Zedelgem.

 

Uit in Vlaanderen

http://www.zedelgem.be/agenda/search

 

 

Thema: