Jeugdcentrum

Het jeugdcentrum is het kloppend hart van het jeugdbeleid in Zedelgem. Naast de bureaus van de jeugddienst is er ook ruimte voor alle jongeren: een infotheek, een vergaderzaal voor verenigingen, een polyvalente zaal (voor bv. een spaghettiavond, een optreden, ...) en een instuifruimte (voor bv. verjaardagsfeestjes). Tenslotte kunnen ook o.a. muziekbands gebruik maken van onze drie repetitieruimtes. Het jeugdcentrum biedt ook gratis wifi aan.

De jeugddienst biedt er een cool activiteitenaanbod aan voor alle leeftijden: Speelkriebels, SWAP-activiteiten, Speelpleinwerking, ... Daarnaast krijgt de jeugd zelf ook de kans om activiteiten te organiseren: optredens, filmvoorstellingen, workshops, ...

Kortom, het jeugdcentrum biedt een totaalpakket aan dat meer mogelijkheden biedt voor de huidige en toekomstige generatie kinderen en jongeren in onze gemeente.
Spring gerust eens binnen, het jeugdcentrum bevindt zich achteraan het domein de Groene Meersen. Of neem contact op via jeugdcentrum@zedelgem.be.

 

> Aanvraagformulieren voor de huur van de zalen van het jeugdcentrum vind je onder de rubriek 'zaalverhuur'.

 

 

Thema: