Nieuwe locatie voor De Kringwinkel

Eind september legde een hevige brand De Kringwinkel langs de Torhoutsesteenweg in Zedelgem volledig in de as. Een drama voor de organisatie en haar medewerkers, maar ook een serieuze tegenvaller voor alle trouwe klanten die graag kwamen snuisteren in hun favoriete Kringwinkel.
 
Gelukkig bleef men bij de organisatie van ’t rad niet bij de pakken zitten. Op 21 oktober organiseerden ze een geslaagde pop-up actie voor de ‘Dag van De Kringwinkel’ in een leegstaand OCMW-gebouw, die nog een uitloper kende tot 15 november.

 

Op 1 december gingen ze echter weer van start in het filiaal van Blokker in de Sint-Laurentiusstraat. Deze locatie is eveneens tijdelijk, want de organisatie van ’t rad hoop terug te keren naar de oorspronkelijke locatie, in een gloednieuwe winkel. 
Dit zal echter heel wat tijd vragen, waardoor klanten en brengers nog een hele periode terecht zullen kunnen in deze locatie.

Let wel: gezien er nu wat minder plaats is, kan je voorlopig geen grote stukken meubilair in Zedelgem afgeven. Dit kan wel in het sorteercentrum in Ruddervoorde of in de winkel in Sint-Andries. 

De Kringwinkel is open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10.00 tot 17.30 u.