Winnaar 'Ontdek je plekje'

De winnaar ‘Ontdek je plekje’ (september) is gekend!  We hadden een leuke speelplek uitgekozen, nl. het speelbos Vloethemveld. Dit hoort bij het grote domein Vloethemveld, dat eigendom is van het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) van de Vlaamse overheid. Dit voorjaar zorgde ANB voor de inrichting van dit speelbos met leuke, natuurlijke spelelementen. Het speelbos is gelegen langs de Diksmuidse Heirweg, de ingang kan je bereiken via de Vloethemveldstraat. De parking bereik je via een bosdreef net voorbij de Vloethemveldstraat. Op de hoek van de parking is er een verbindingspaadje voor wandelaars rechtstreeks naar het speelbos. Zeker de moeite waard om met de (klein)kinderen een bezoekje te brengen.  

Sabine Slabbinck uit Zedelgem wint een waardebon van 50 euro, te spenderen in de buurderij in Zedelgem (www.boerenenburen.be).

 

 

 

ONTDEK JE PLEKJE - OKTOBER
Nog tot 31 oktober kan je meedingen naar een waardebon. Het deelnameformulier vind je in Info Zedelgem.
Het plekje van oktober is gelegen in de deelgemeente die nog niet aan bod kwam tijdens deze campagne, nl. Veldegem. Al 17 jaar heeft Veldegem een openbaar bos, achter het bankje op de foto in het infoblad.