Zwembaddagen

Van maandag 13 t.e.m. zondag 19 november zet de sportdienst tijdens de Zwembaddagen het zwembad in De Groene Meersen in de kijker met een aantal activiteiten. 

 

 

 

 

 

 • Gratis zwemmen tijdens de publieke openingsuren  - met wedstrijd
  Kom je gratis zwemmen tijdens de publieksuren, dan maak je kans op één van de 5 gratis 10 beurten-kaarten. Na de zwembaddagen worden er 5 winnaars geloot (ze worden opgebeld door de sportdienst).
 • Speelzwemmen
  Op woensdag 15 november en zaterdag 18 november wordt het zwembad tussen 14.30 en 17 u. omgetoverd tot één groot speelparadijs waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en zich uitleven op het zwemtapijt, zwembanden en de vele andere attributen in het water. Bodemstand: 0,90 m.
 • Koffiekletszwemmen en aquarobics
  Op donderdag 16 november is er om 9.30 u. koffiekletszwemmen en om 15.30 u. een initiatie aquarobics ( ± 30 min). Na beide activiteiten biedt de sportdienst een kopje koffie aan. 
 • Zwembrevet
  Op vrijdag 17 november kan je tussen 15.45 en 19 u. je zwembrevet afleggen in diep water (1,50 m). Deelname is gratis, het zwembrevet kost 1 EUR. Graag inschrijven via ann.verplancke@zedelgem.be of 050/20.99.01. 
 • Aquasporten - met wedstrijd
  Kom je elke week vol enthousiasme naar de les aquafitness of aquarobics? Wees er dan zeker bij op donderdag 16 november. Vul een deelnamestrook in en wie weet is een van de 2 gratis 10 beurten-kaarten aquasporten wel voor jou!