Ondernemende Regio Brugge

www.ondernemenderegiobrugge.be is hét economisch informatieplatform voor regio Brugge. Door alle interessante regionaal economische informatie te bundelen op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website wordt er een meerwaarde gecreëerd voor het economisch reilen en zeilen in de Brugse regio. 

De website heeft aandacht voor alle belangrijke economische actoren en belangenorganisaties. Alle gemeenten binnen het Brugse RESOC-gebied hebben een steekkaart op de website. U vindt er de specifieke lokaal economische beleidsaccenten en de contactgegevens van de voor ondernemers relevante stadsdiensten. 
Er kan informatie gevonden worden omtrent de unieke sociaal-economische positie van elke gemeente in de regio. Nieuwsberichten en een evenementenkalender zorgen er bovendien voor dat de website doorlopend de vinger aan de pols houdt.

Het “digitaal infopunt voor het ondernemen in regio Brugge” is een samenwerkingsproject tussen Stad Brugge, RESOC Brugge en de 9 gemeenten uit de Brugse regio: Beernem, Blankenberge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zedelgem en Zuienkerke. De Europese, Vlaamse en provinciale overheid hebben tevens geparticipeerd in de financiering van dit gemeentegrensoverschrijdend project. De site biedt ten slotte ondernemers, handelaars en investeerders via de vaste rubriek “Bedrijf in de kijker” ook de mogelijkheid om hun onderneming voor te stellen. 

Interesse? Contacteer Nele Bruynooghe, projectmedewerker digitaal infopunt: nele.bruynooghe@brugge.be  - 050/44.46.73.

Thema: