Intrede Sinterklaas

Op zondag 26 november doet de Sint zijn jaarlijkse intrede in Zedelgem. Na zijn aankomst op zijn wit paard ‘Slecht Weer Vandaag’ verwelkomt de Heilige Man samen met zijn Zwarte Pieten de kinderen en hun ouders op de terreinen van De Groene Meersen.
Alle aanwezigen worden getrakteerd op toffe animatie van de Zwarte Pieten en een uniek optreden van de Peatles, Deze knotsgekke bende muziekpieten brengt op een originele, ludieke wijze een interactieve mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes, om op mee te zingen én te dansen! Muzikale sfeer gegarandeerd. 
De kinderen krijgen er bovendien een lekkere zak snoep bovenop.

Iedereen is welkom vanaf 13.30 u. aan het speelplein in De Groene Meersen (waar de Sint aankomt) en daarna in sportzaal 1. Er zal dus plaats genoeg zijn voor iedereen (einde is voorzien omstreeks 16 u.). Deelname is gratis maar inschrijven is wel noodzakelijk en kan tot vrijdagmiddag 24 november.

 

 

Je kan enkel inschrijven via inschrijvingen.zedelgem.be.

  • Registreren: op inschrijvingen.zedelgem.be maak je een gezinsaccount aan. Klik op ‘registreren’ en volg de procedure. Hou nadien je gebruikersnaam en wachtwoord goed bij. Heb je al een account, dan log je gewoon in.
  • Inschrijven: meld je aan en voer de inschrijving in voor het gewenst aantal kinderen.
  • Bevestiging: je ontvangt een bevestigingsmail met de nodige info.

Na inschrijving wordt een snoepbon opgestuurd, die de kinderen de dag zelf nodig hebben voor hun snoepzak. Niet vergeten mee te brengen dus.

(Groot)ouders of begeleiders zijn uiteraard ook zeer welkom en moeten niet inschrijven. Gelieve om veiligheidsredenen het aantal begeleiders per aanwezig kind tot max. 2 personen te beperken.

Info: jeugddienst
050/28.86.02
alexander.vandaele@zedelgem.be - jeugd@zedelgem.be

 

Gerelateerd(e) document(en):